Jocs i Taula

Temps de migdia

El menjador de l’escola proporciona un entorn lúdic i educatiu, i des de Jocs i Taula treballem diariament perquè els valors de l’escola tinguin una continuïtat en el temps del migdia. El servei és de 12.30 a 15 h.

Durant aquest servei els infants poden gaudir de diferents activitats de lleure, lliures o bé dirigides, al mateix temps que es cobreix una de les necessitats biològiques més importants com és l’alimentació.

Compaginar aquestes dues vessants  és l’eix del nostre treball.  

QUÈ VOLEM? 

  • Aconseguir una educació alimentària saludable, variada i completa.
  • Aprendre i adquirir hàbits tan alimentaris com de conducta a taula i amb els companys.
  • Fomentar la participació i la creativitat dels infants en les activitats i/o el temps lliure, a fi d’aprendre a conviure i desenvolupar relacions afectives i de cooperació vers els altres.
  • Col·laborar amb les festes que celebra l’escola i el municipi a fi de conèixer la cultura i les tradicions populars.

PEL QUE FA A L’ALIMENTACIÓ…

El servei de menjador de Jocs i Taula ofereix als infants una alimentació adequada, saludable i equilibrada, aprovada per la Regidoria de Salut i pel projecte ECPAM (Escoles amb Cuina Promotora de l’Alimentació Mediterrània).  

Els nostres menús són elaborats diàriament a la cuina de l’escola de manera tradicional. I vetllem per oferir en els nostres menús:

-productes frescos de proximitat i Km 0, ecològics i integrals.

-peix fresc 

-verdures i Hortalisses de l’hort a la cuina (pagesos del Garraf).

-carns i aus fresques de Catalunya (de l’Arboç i La Riera de Gaià).

-pastes i llegums eco-integrals i arròs DO.del Delta.

-fruites de proximitat eco com el plàtan de Canàries.  

-làctics a granel de La Fageda.

Fem  arribar a les famílies el menú genèric mensual amb una proposta de sopars per   qui desitgi equilibrar els àpats del dia, alhora que també proposem menús alternatius per les persones amb al·lèrgies, amb intoleràncies, per motius religiosos o bé personals i per dietes mèdiques.

La programació mensual dels menús és revisada per una dietista-nutricionista col·legiada.

PREUS

Menú esporàdic: 7’50 €
Modalitat fixa: 6’55 €: 

 

MENÚS

MENÚ GENER 2024

MENÚ FEBRER 2024

MENÚ MARÇ 2024

MENÚ ABRIL 2024

MENÚ MAIG 2024

EQUIP JOCS I TAULA

NORMATIVA DE FUNCIONAMENT 

Visita la normativa la normativa de funcionament del temps de menjador

COM FER LA INSCRIPCIÓ? 

Les famílies tenen la possibilitat de fer la inscripció telemàtica utilitzant un usuari i contrasenya personal que els permetrà accedir a l’espai web de l’empresa del menjador.  Les famílies que han de fer per primera vegada la inscripció, rebran un correu des del servei de menjador amb les dades necessàries per poder donar d’alta a la seva filla o el seu fill. Per qualsevol dubte podeu parlar amb la Dominic, la nostra coordinadora.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES I CONTACTE

L’horari d’atenció a les famílies és diària, de 9 a 10 del matí a la finestreta de l’entrada. També podeu escriure al whatsapp al mòbil del menjador: 674 34 01 82 o al correu  info@jocsitaula.com