Situacions d’aprenentatge:

Novembre 2023 MITJANS- Les colònies, una gran experiència!
El passat 15, 16 i 17 de novembre, la comunitat de Mitjans de l’Escola Riera de Ribes vam anar de colònies a Mas Banyeres, una casa situada al municipi de Centelles, a la comarca d’Osona (Barcelona).
Abans de marxar, però, des de l’escola vam aprofitar per treballar tot allò que ens era útil saber: vam situar la casa de colònies i l’escola, vam mirar les diferents opcions d’itinerari per on podia passar l’autocar així com calcular els quilòmetres i la durada del recorregut, ens vam informar sobre les instal·lacions i les habitacions de la casa, vam crear una llista de què cal portar i, finalment, vam acordar i pactar unes normes relacionades amb el saber estar, que ens van ajudar a poder gaudir de les colònies de la millor manera possible.
Després de setmanes treballant a l’escola, per fi tota la feina que vam fer va prendre sentit; vam poder fer servir la llista del que cal portar per a preparar la motxilla, des de l’autocar veiem els cartells de les comarques per on anàvem passant, seguíem l’itinerari de bus planificat, el trajecte va tenir la durada esperada i ens vam distribuir en habitacions correctament.
Van ser tres dies plens de convivència, emocions, cohesió i moments per recordar. Vam gaudir d’activitats com circuits d’aventures i tirolines, orientació per la muntanya, visita a la granja, escalada, un joc semblant a tir amb arc…

Tornem més units, amb sentiment de grup i de pertinença! A continuació, us deixem un recull de fotografies perquè us emocioneu amb nosaltres: