Els delegats de tota l’escola es van reunir per parlar de  quina seria la temàtica de la disfressa d’aquest curs i, finalment, van decidir que ens disfressariem de personatges literaris. A la comunitat de Mitjans vam decidir disfressar-nos de Harry Potter i de Màgic d’Oz. Vam pensar que seria una idea molt divertida, tot i que donaria bastanta feina, però segur que després valdria la pena. Durant les últimes setmanes, ens hem barrejat totes les classes de mitjans segons quina disfressa havíem triat. A les classes de mitjans 1 i 2 s’estaven confeccionant les disfresses de la Dorothy, l’home de llauna, el lleó i l’espantaocells. A les classes de mitjans 3, 4 i 5 s’estaven fent les disfresses de Harry Potter, Hermione i Luna. 

A les classes de Harry Potter han fet: capes,barrets,corbates,ulleres i els logos de les cases de Hogwarts.

A les classes que feien màgic d’Oz han fet: pels lleons guants, urpes, cues, diademes i panxes; per les Dorothys vestits, sabates i llaços; pels homes de llauna cascs i armadures i pels espantaocells polseres de palla i partxes cosits a les camises.

Durant la setmana de Carnaval el Carnestoltes ens ha donat  consignes sobre com haviem de venir a l’escola:

Dilluns: en Pijama

Dimarts: d’esport

Dimecres: d’algun personatge de conte

Dijous: amb algun pentinat o barret estrany

Divendres: com a cadascú li agradi (lliure)

A la tarda del Divendres de 15:15 a 16:45 vam fer la rua, vam sortir  tots els alumnes de l’escola amb les seves disfresses i quan vam arribar a la plaça de l’esglèsia vam fer un ball, que també l’haviem estat practicant durant aquestes setmanes de carnaval.

Aquest és el carnaval de mitjans! 🙂 🙂