Situacions d’aprenentatge:

Maig 2024 Escola – La Comunitat de Petits, de Mitjans i de Grans us expliquem l’educació física Riera curs 2023/2024 amb les nostres paraules, dibuixos …

Hola, Comunitat Riera!

Aquest curs 2023-2024 volem explicar-vos les tres Comunitats juntes què fem a educació física, què aprenem i com ens sentim a les sessions. Hem pensat que la millor forma era fer ús de les nostres paraules, dels nostres dibuixos, de les nostres propostes i de les nostres opinions. La mestra us ho ha posat tot en el vídeo que trobareu aquí en aquest article. Cliqueu-lo!

Tot podeu trobar-ho a més a la paret que entra cap als vestuaris així aquest article no es farà tan llarg. Diuen els nostres mestres d’EF que els encanta veure’ns jugar, aprendre i gaudir amb respecte cap a tothom.                             

Els nens i les nenes com ens sentim a les sessions d’educació física? Què aprenem? Ens agrada el que fem?

A educació física ens ensenyen a jugar, a respectar regles i normes, avançar en les habilitats i a fer grup, a fer pinya i a què tothom sigui visible i gaudeixi de l’activitat física. L’autoavaluació és una aturada per saber com anem ..

Experimenten i realitzem diferents tipus de jocs: sensorials, simbòlics, dramàtic, de cooperació, d’oposició, reglat per gaudir amb el joc i amb l’activitat física motriu;

Utilitzem el joc com una eina de relació amb els altres per participar de manera respectuosa i tolerant i resoldre els conflictes mitjançant el diàleg. Gestionem la frustració i practiquem activitats o reptes on prima el treball en equip i la cooperació.

Practiquem els hàbits de salut i higiene a l’escola i ens fem propostes de millora i generem hàbits saludables per la pràctica d’activitats físiques i incorporar aprenentatges que han de perdurar al llarg de la vida (hàbits saludables, habilitats socials, etc.).

Les sessions d’EF estan obertes a les famílies … animeu-vos i veniu només cal que aviseu a la mestra d’educació física i ella us apunta al dia que podeu i a compartir amb nosaltres.

Ara ja Sí mireu el vídeo … Junts aprenem, provem, experimentem … en grup, en equip …

 

Els nens i les nenes, els mestres i les mestres d’EF.

 

VÍDEO: